Изберете цвят и вижте всички продукти с него в целия сайт
добавете непромо продукти за още 10 лв.
и ще получите 20% намаление

Начин на доставка
Как да поръчам?

От страницата на всеки артикул можете да го добавите в количката си. Ако решите да направите поръчка добавете имена, телефон за контакт, адрес за доставка, мейл за контакт, данни за фактура (ако е необходима).

Ще получите потвърждение за изпратена поръчка на мейла, който сте дали за контакт. При всяка промяна в статуса на вашата поръчка (обработена/изпратена) ще получавате и-мейл. Akо възникнат въпроси не се колебайте да се свържете с нас на телефон+359 889 199 170. или и-майл webstore@png.bg, d.arnaudova@png.bg

Как и в какъв срок ще получа заявените артикули?

Поръчките се обработват до 24 часа от получаването им, в работни дни от 8 – 17 часа. Поръчки направени след  15.00 ч. се обработват на следващия ден.

За поръчки с доставка на територията на България доставяме до адрес или до поискване до офис чрез куриерските фирми ЕКОНТ и СПИДИ.  Ако сте избрали експресна доставка, ще получите поръчката си до 24 ч. от изпращането й от фирмата.  При икономична услуга доставката е до 48 ч. от изпращането й.

Фиксирана цена на доставка 6.99 лв. за цялата страна за поръчки под 100.00 лв.

Безплатна доставка за поръчки над 100.00 лв.

Как мога да заплатя поръчаните от мен артикули?

Всички цени са с ДДС.

Всички поръчки се заплащат предварително. Запазете касовия бон от покупката, за да можете да върнете или замените артикул.

Можете да изберете заплащане на поръчката с наложен платеж (при доставка заплащате на куриера) или заплащане по банков път по банковата сметка на фирмата.

Име: ПИ ЕН ДЖИ 1962 ЕООД

Адрес: СОФИЯ, ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ 105

ИН по ЗДДС: BG 202074813

М.О.Л.: МИЛЕН ПЕТКОВ

Банка: ПРО КРЕДИТ БАНК

BIC: PRCBBGSF

IBAN: BG41PRCB92301040992210

Избрани продукти